22 februari 2022

Het SKN-Keurmerk steeds vaker onderdeel van due diligence onderzoek

Servicekosten Nederland adviseert steeds vaker tijdens de aankoopfase van een kantoorgebouw. Servicekosten Nederland beoordeelt de laatst opgestelde servicekostenafrekening en kijkt middels het SKN-Keurmerk naar correcte naleving van contractueel gemaakte afspraken aangaande servicekosten, de marktconformiteit van de kosten van de ingekochte leveringen en diensten, van toepassing zijnde wet- en regelgeving met betrekking tot energiebeheersing en duurzaamheid.

Risico’s uit het verleden en voor de toekomst worden in dit servicekostenonderzoek geĆÆdentificeerd en vertaald in eventuele financiĆ«le consequenties zodat partijen een integrale en gedegen afweging voor de koop kunnen maken.

Dit geeft de aankopende partij op voorhand volledig inzicht in de servicekosten van het gebouw en voorkomt onverwachte (financiƫle) verrassingen achteraf.

Het due diligence onderzoek van Servicekosten Nederland heeft reeds voor vele potentiƫle kopers zijn meerwaarde bewezen.

Heeft u ook interesse in het due diligence onderzoek van Servicekosten Nederland? Dan kunt u uiteraard te allen tijde contact met ons opnemen. Wij tonen u graag onze meerwaarde!