Voor de huurder

Heeft uw gehuurde huisvesting (nog) géén SKN-Keurmerk? Ook dan helpt SKN u verder met het inzichtelijk maken van, het besparen op en het beheren van uw servicekosten.

Onderstaand ziet u wat SKN voor u kan doen, zowel voor het verleden en heden als voor de toekomst. Heeft u aanvullende vragen dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Op zoek naar meer informatie? Neem dan contact met ons op!

Quickscan

Wilt u ook een gratis Quickscan laten uitvoeren van uw servicekosten door Servicekosten Nederland? Vul dan op de volgende pagina uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Recensies

Gemeente Utrecht

Servicekosten Nederland heeft de afdeling Facilitair & Huisvesting van de gemeente Utrecht bijgestaan in het optimaliseren en versimpelen van het servicekostenmodel. Dit model wordt gebruikt om de servicekosten van Facilitair & Huisvesting door te belasten. Het resultaat is tot grote tevredenheid van Facilitair & Huisvesting, gemeente Utrecht uitgevoerd. Daarbij wordt de samenwerking als erg prettig ervaren.

Bol.com

“SKN heeft naar alle tevredenheid de servicekosten van bol.com gecontroleerd en in overleg met bol.com en verhuurder zijn de servicekosten daar waar mogelijk verder geoptimaliseerd. SKN blijft de servicekostenafrekeningen vanaf heden jaarlijks voor bol.com monitoren.”

Parnassia Groep

“SKN heeft tot onze grote tevredenheid alle servicekostenafrekeningen uit onze portefeuille gecontroleerd en beheert deze nu verder jaarlijks. Parnassia Groep waardeert de fijne samenwerking, wordt maximaal ontzorgd en heeft middels de database te allen tijde grip op – en inzicht in de servicekostenstroom.”

Mohs Klinieken

“Recent uitstekende ervaring met SKN services ondervonden. Erin gestapt met het idee: eerst zien, dan geloven. SKN heeft echter vanaf het begin daad bij het woord gevoegd. Zowel op proces als op inhoud en uitkomsten. Geen loze beloftes, steeds op de hoogte gehouden van de voortgang, volhardend, en altijd met respect voor alle partijen.”

MAZARS

“Wij zijn zeer tevreden! SKN heeft naar alle tevredenheid alle servicekostenafrekeningen van Mazars beoordeeld en inzichtelijk gemaakt. Bij toekomstige mogelijkheden zullen wij SKN zeker nogmaals benaderen.”

Randstad Groep

“SKN heeft alle servicekosten van de gehele portefeuille van de Randstad Groep gecontroleerd. Dit heeft een mooi resultaat opgeleverd en meer helderheid en transparantie op het gebied van onze servicekosten, voor nu en de toekomst. SKN is een belangrijke aanvulling op de reeds aanwezige vastgoedexpertise binnen Randstad.”