25 augustus 2020

Is het servicekostenpakket van uw gebouw nog passend?

Het pakket aan servicekosten is naar de mening van Servicekosten Nederland dynamisch. De leveringen en diensten die hieronder vallen zijn voortdurend in beweging en dienen continue te worden afgestemd op de wensen van zowel huurder(s) als verhuurder.

Zeker in een tijd als deze waarin een gewijzigde huisvestigingsstrategie alsmede kostenbeheersing centraal staan, is het belangrijk om uw servicekostenpakket nog eens kritisch te beoordelen. Servicekosten Nederland helpt u hier graag bij.

Onder het SKN-Keurmerk bekijken wij ieder jaar opnieuw de totale servicekosten van een kantoorgebouw. Servicekosten Nederland kijkt hierbij naar de marktconformiteit van kosten, de toegepaste demarcatie aangaande kostenverdeling, alsmede de aansluiting van het bestaande pakket aan leveringen en diensten bij de wensen van de gebruikers van het gebouw. Door servicekosten als een dynamisch product te zien worden onnodige kosten vermeden. Een duidelijke win-win situatie.

Zoekt u ondersteuning bij het beoordelen van uw servicekostenpakket? Neem dan contact op met ons team, zij helpen u graag! Dit kan door te bellen naar 020 – 235 8000.