18 februari 2020

Servicekosten Research Groep gaat verder als Servicekosten Nederland

In 2014 is Servicekosten Research Groep opgericht als onafhankelijke servicekostenspecialist met als doel transparante en correcte servicekostenafrekeningen te realiseren voor zowel huurder als verhuurder. Door een verdieping en verbreding van onze activiteiten, is het tijd voor een volgende stap en gaan wij, Servicekosten Research Groep, verder als Servicekosten Nederland, afgekort SKN.

In samenwerking met onze opdrachtgevers hebben wij in de afgelopen vijf jaar meer dan 500 gebouwen onderzocht (ofwel: ruim 3.000.000 m²). De rijke ervaring uit deze dossiers is omgezet in een dagelijks groeiende database, gevuld met gecontroleerde servicekosteninformatie, waarmee servicekosten voor het eerst doeltreffend gebenchmarkt kunnen worden.

Inmiddels worden wij dan ook veelvuldig ingeschakeld bij het ondersteunen van ingewikkelde constructies tussen huurder en verhuurder en bij de ondersteuning van procedurele kwesties. Beide partijen adviseren en ondersteunen wij bij de (her)inrichting van het servicekostenpakket.

Hierbij streven wij naar één gezamenlijk doel, gestoeld op onze vier kernwaarden, namelijk: Transparante, Correcte, Duidelijke en Duurzame servicekosten. Om deze doelstelling vast te leggen, lanceren wij met de nieuwe naamgeving het SKN-Keurmerk. Het eerste servicekostenkeurmerk voor verhuurders die hun administratie en afrekeningen conform deze richtlijnen inrichten en ingericht houden. Met het SKN-Keurmerk ontvangen huurders gegarandeerd een goede en onderbouwde servicekostenafrekening waarbij het belang van beide partijen in acht is genomen.

Wij zijn trots op deze mijlpaal en vieren dit met een nieuwe huisstijl en passende website. U bekijkt hem hier en kunt ons volgen op LinkedIn. Uiteraard bent u ook van harte welkom op onze nieuwe locatie, H.J.E. Wenckebachweg 144 – 148 te Amsterdam, voor meer informatie. Wij werken graag met én voor u aan transparante en correcte servicekosten in de Nederlandse kantorenmarkt.